GRATIS TOOLBOXACTIE!

Profiteer direct en ontvang t/m zondag 14 april een gratis EPDM toolbox ter waarde van €44,95 bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

*Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

Daktrim EPDM

Voor een EPDM dak zijn er in veel type's en formaten EPDM daktrimmen te verkrijgen. Zo zijn er speciale EPDM daktrimmen, universele daktrimmen of een mooie kraaltrim voor de afwerking van bijvoorbeeld uw dakgoot. De speciale EPDM trimmen kenmerken zich in gebruiksgemak en een zeer kwalitatieve afdichting van uw EPDM rubber op dak. Ten opzichte van een universele daktrim zijn onze EPDM daktrimmen gebruikersvriendelijker en het gebruik is beter voor de levensduur van EPDM daken. Kies daarom bij voorkeur een EPDM daktrim.

Tonen als Foto-tabel Lijst

36 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

EPDM daktrimmen voor elk dak

Bij EPDM XL kunt u verschillende soorten daktrimmen kopen. Zo vindt u bij ons de standaard daktrim voor de lange zijden van een EPDM dak. Deze daktrimmen zijn te verkrijgen in een standaard lengte van 1650 millimeter. Met deze aluminium daktrim werkt u uw dakrand netjes af, zodat de EPDM dakbedekking er strak op blijft liggen. Daarnaast bieden wij speciale EPDM dakrandprofielen voor de hoeken aan.

Daktrim binnenhoek

De daktrim binnenhoek gebruikt u als uw dak een hoek bevat die naar binnen valt. Bij geheel vierkante daken heeft u geen daktrim binnenhoek nodig, maar bij daken in bijvoorbeeld een L-vorm heeft u één binnenhoek daktrim nodig voor een mooie afwerking van de dakrand.

Daktrim buitenhoek

Voor een extra mooie afwerking van de hoeken van uw dak zijn er de daktrim buitenhoeken. Deze aluminium buitenhoeken past u toe op elke buitenhoek van uw dak. De voorgevormde aluminium dakrandhoeken zijn eenvoudig te plaatsen met behulp van de speciale EPDM kit en zorgen voor een mooie afwerking.

EPDM daktrim met kraal

Een kraaltrim is een daktrim met een ronde afwerking. Niet elk dak is even mooi met de rechte afwerking van een standaard daktrim, en als u kiest voor deze speciale daktrim met kraal zult u zien dat uw dak direct een andere uitstraling krijgt. Net zoals bij de standaard dakrandprofiel, is de kraaltrim ook gemaakt van aluminium.

EPDK dakrandprofielen online kopen

Omdat wij vinden dat u bij ons als expert in EPDM een totaaloplossing moet kunnen kopen, hebben wij deze gebruiksvriendelijke daktrimmen in onze collectie opgenomen. Als u dus aan de slag gaat met uw dak, vergeet dan zeker de afwerking niet. Daar zijn onze EPDM daktrimmen uitermate geschikt voor! Wij hebben een grote voorraad, dus wij zullen er voor zorgen dat u de door u bestelde artikelen binnen 2 werkdagen in huis heeft. Dat is de service van EPDM XL!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat