GRATIS ADIDAS EK 2024 BAL!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 13 juni een gratis replica Adidas EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM pakketten

Ontdek de EPDM dakpakketten van EPDM XL! Onze EPDM dakpakketten zijn geheel compleet voorzien van alle benodigde EPDM rubberfolie, EPDM bodemlijm, EPDM contactlijm, Nederlandse handleiding en in het XL pakket een EPDM hemelwaterafvoer naar keuze met bijbehorende kit. Wij verkopen 2 soorten EPDM pakketten, met hierin EPDM rubber van Europese kwaliteit dus zonder het gebruik van talk.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Keuze uit EPDM Basic pakket en het EPDM XL pakket

U heeft de keuze uit het EPDM Basic pakket en het EPDM XL pakket. Het EPDM Basic pakket 1,30 mm bevat: EPDM dakbedekking met een dikte van 1,30 mm, voldoende EPDM bodemlijm en voldoende EPDM contactlijm voor het verlijmen van de randen en opstanden. Het EPDM XL pakket 1,30 mm bevat: EPDM dakbedekking met een dikte van 1,30mm, voldoende EPDM bodemlijm, voldoende EPDM contactlijm voor het verlijmen van de randen en opstanden en 1 x een EPDM hemelwaterafvoer naar keuze met hiervoor voldoende EPDM kit voor het afwerken hiervan.

 

Kenmerken EPDM dakpakket Basic EPDM dakpakket XL
EPDM Europese EPDM Europese EPDM
EPDM dikte 1,00mm & 1,30mm 1,00mm & 1,30mm
EPDM bodemlijm Ja Ja
EPDM contactlijm Ja Ja
EPDM hemelwaterafvoer Nee Ja
EPDM kit Nee Ja

Tabel 1: Overzicht EPDM pakket Basic en EPDM pakket XL

Prijs EPDM dakbedekking pakket

De prijs van een EPDM pakket is gunstiger dan wanneer u de materialen los zou bestellen. U kunt bij het bestellen van uw pakket kiezen uit een zeer groot aantal afmetingen en varianties. Hierdoor is er altijd wel een EPDM pakket te koop dat geschikt is voor uw project. Het grote voordeel van deze pakketten is dat wij de benodigde lijm en indien van toepassing kit voor u al berekenen. Zo weet u zeker dat u nooit tekort komt. Bestel snel en ontvang uw EPDM pakket binnen 2 werkdagen in huis.

Vragen of hulp nodig bij het bestellen van EPDM?

Heeft u nog vragen over onze producten of hulp nodig bij het bestellen van EPDM?  Neem tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op of e-mail ons via ons contactformulier. Wij staan u graag te woord.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat