GRATIS EPDM TOOLBOX!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 25 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM Lijmen en Kitten

Hier vindt u alle benodigde EPDM lijm en EPDM kit voor het verwerken van EPDM dakbedekking. Voor de juiste verwerking is het noodzakelijk dat u de juiste lijmen voor de juiste toepassing kiest. Onze EPDM lijmen zijn van zeer hoge kwaliteit en geven u de garantie op een jarenlang waterdicht EPDM rubber dak.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Gebruik de juiste lijm bij EPDM rubber

Op het gebied van kwaliteit doet EPDM XL geen enkele concessie. Alleen de beste kwaliteit EPDM lijm koopt u bij ons. Onze EPDM lijmen en kitten zijn systeemgebonden en horen dan ook bij het EPDM rubber dat wij aanbieden. Zowel de lijm als het EPDM dakrubber is van het kwaliteitsmerk Tytane, en is speciaal ontwikkeld om een optimale hechting van de dakbedekking te realiseren. Gebruikt u onze lijm of kit op een andere EPDM soort, dan kunnen wij een optimale hechting niet garanderen. Ga dus voor zekerheid, en bestel het totaalpakket bij EPDM XL!

Welke EPDM lijm heb ik nodig?

Welke EPDM lijm heb ik waarvoor nodig? Er zijn verschillende soorten lijm op de markt, zoals een EPDM bodemlijm, EPDM contactlijm en EPDM kit. Doordat er meerdere opties zijn, kunnen we ons voorstellen dat u niet precies weet welke lijm u nou precies nodig heeft. Als u onderstaande opsomming bekijkt, zal het u direct duidelijk worden:

  1. De EPDM bodemlijm wordt gebruikt voor de enkelzijdige verlijming van ons EPDM dakrubber op meerdere ondergronden en is langere tijd corrigeerbaar tijdens verwerking.
  2. De EPDM contactlijm gebruikt u voor het verlijmen van de kimmen (opstaande kanten), EPDM rubber op EPDM rubber , verlijming van een EPDM hemelwaterafvoer, doorvoeren, hoeken, hoekstukken en andere EPDM accessoires.
  3. Voor het afwerken van alle naden gebruikt u de EPDM Sealant kit. De EPDM kit gebruikt u ook voor bijvoorbeeld de bevestiging van de daktrimmen. Naden van alle EPDM afvoeren en EPDM accessoires worden altijd geseald met de EPDM kit, zodat alles goed waterdicht is.

EPDM lijm in drukvat

Voor de professional of grootverbruiker hebben we een speciale EPDM contactlijm in drukvat. Deze EPDM contactlijm in drukvat is interessant als u bijvoorbeeld een dakwerker bent, en we zien dit dan ook vaak gebruikt worden bij grote nieuwbouw of renovatieprojecten. Voor dit drukvat heeft u ook de slang en het spuitpistool nodig.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat