Weekendactie 12,5% korting

Tot en met maandag 24 januari geven wij 12,5% korting op het gehele assortiment!

EPDM folie op rol dikte 1mm dik - breedte 1,20m - lengte 20m

EPDM dakfolie op rol met een standaard afmeting van 1,20m x 20m en een dikte van 1mm is ideaal om bijvoorbeeld uw tuinhuis, blokhut of veranda te voorzien van dakbedekking.

Product op voorraad Leverbaar in 2 werkdagen
Per stuk
€ 234,91
Incl. BTW
Kenmerken
Meer informatie
Dikte EPDM1,00mm
Kan verlijmd worden opBeton, Bitumen, EPDM, Hout, Metaal, PIR isolatieplaten, Zink
Geschikt voorBlokhut, Dakgoot, Garage, Licht hellend dak, Overkapping, Plat dak, Schuur, Veranda
Eigenschappen EPDMAanbrengen zonder brander, Beloopbaar, Bestand tegen hoge en lage temperaturen, Duurzaam, Geen primer nodig, Gemakkelijk op maat te maken, Hoge elasticiteit, Geschikt als loodvervanger / loodslabbe, Recyclebaar, UV- en ozonbestendig, Worteldoorgroeibestendig
Welke lijm gebruikenContactlijm (dubbelzijdig voor naden, randen en opstanden), Bodemlijm (enkelzijdig, grote oppervlaktes), EPDM kit (voor montage EPDM toebehoren)
MerkTytane®
Beschrijving

EPDM dakfolie op rol met een standaard afmeting van 1,20m x 20m en een dikte van 1mm is ideaal om bijvoorbeeld uw tuinhuis, blokhut of veranda te voorzien van dakbedekking. Tevens is deze EPDM rubberfolie geschikt voor het afdichten of waterdicht maken van een dakgoot of kelder. De EPDM folie rollen kunt u eenvoudig met elkaar verlijmen doormiddel van onze EPDM contactlijm en EPDM kit.

* Voor een nóg langere levensduur van het EPDM rubber kunt u kiezen voor onze standaard rubberfolie rollen van 1,3mm dik.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2021 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat