GRATIS EPDM TOOLBOX!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 25 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM dakfolie op rol

Heeft u EPDM dakbedekking nodig? Of wilt u uw dakgoot waterdicht maken? Met deze EPDM standaard dakfolie rollen klaart u deze klus met groot gemak. Ook om uw kelder of woning ondergronds af te dichten worden deze EPDM rubber rollen gebruikt. Bekijk ook eens onze EPDM dakbedekking op maat en de speciale EPDM pakketten met EPDM folie op maat compleet met EPDM lijmen en kit.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Specificaties van ons EPDM rubber

U kunt zelf eenvoudig meerdere stukken EPDM rubberfolie aan elkaar verlijmen met onze EPDM contactlijm en EPDM kit. Ons EPDM rubber is niet voorzien van talk en is dus eenvoudig te verlijmen zonder primers. De EPDM rubberrollen hebben een standaard breedte van 1,50 meter en lengte van 20 meter. De EPDM rubber rollen zijn verkrijgbaar in de diktes van 1,30mm en 1,00mm. Wij verkopen uitsluitend topkwaliteit oersterke Europese EPDM waardoor u lang plezier en gemak heeft van het door u gekochte materiaal.

Het gebruik van een EPDM rubber rol

Het plaatsen van het EPDM rubber op rol is eenvoudig en u kunt meerdere stukken EPDM folie aan elkaar verlijmen. Rol eerst de EPDM rubberfolie uit op het dak zodat deze goed ligt. Vouw vervolgens de helft van de dakfolie weer terug en breng de EPDM lijm aan op het dak. Vervolgens legt u de opgevouwen dakfolie weer op de juiste plek en drukt u deze aan met een aandrukroller. Dit doet u vervolgens ook voor het nog niet belijmde deel van de EPDM rubberfolie. Nadat ook hier het dak is voorzien van lijm, vouwt u de EPDM dakfolie weer terug en drukt deze wederom aan met de aandrukroller!

Advies van de EPDM expert

EPDM XL heeft jarenlange ervaring met het materiaal EPDM, en weet precies waarvoor en hoe het gebruikt kan worden. Daarom laten we u dan ook niet in de steek als u toch nog vragen heeft over EPDM of over het verwerken ervan. U kunt natuurlijk per mail contact met ons opnemen, en op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-0656814.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat