Gratis Adidas EK 2024 bal!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 26 mei een gratis replica EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Bestel snel en ontvang uw bestelling nog voor het weekend in huis!

EPDM Dakbedekking

EPDM dakbedekking is de dakbedekking van de toekomst. Waarom? Omdat iedereen zelf EPDM dakrubber aan kan brengen. Een EPDM dak heeft een lange levensduur van minstens 50 jaar. Wij verkopen alleen Europees EPDM rubber die u of uw specialist eenvoudig en snel zelf kan leggen.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

  • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

  • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Europees EPDM dakbedekking is makkelijk te verwerken

U kunt EPDM dakbedekking kopen in veel verschillende kwaliteiten en types. Gaat u een bijvoorbeeld een garage, tuinhuis of veranda bouwen? Dan bent u bij EPDM XL aan het goede adres. Maar ook voor het dak van de uitbouw van uw woning of voor uw bedrijfshal verkopen wij een passende EPDM dakfolie. Voor elk type dak verkopen wij EPDM dakbedekking. Kies de gewenste maat en bestel bij ons het hele pakket inclusief accessoires en lijm. Ga voor gemak met een van onze EPDM pakketten voor het zelf aanbrengen van de dakfolie. Onze dakbedekking is extra eenvoudig te plaatsen omdat wij uitsluitend Europees EPDM rubber verkopen zonder toevoeging van talk. Doordat onze EPDM geen talk bevat hoeft u voor het grootse deel de EPDM folie slechts enkelzijdig te verlijmen. Dit scheelt u aanzienlijk in de materiaalkosten en arbeid.

EPDM rubber voor plat en hellend dak

Er zijn veel soorten dakbedekking te koop. En omdat uw dak veel te verduren krijgt zoals bijvoorbeeld UV straling of zware regenval, is het belangrijk om de juiste dakbedekking te kiezen voor uw dak. Vaak maakt men voor de dakbedekking van een plat dak de keuze tussen bitumen en EPDM dakbedekking. Beide soorten hebben natuurlijk hun eigen voor- en nadelen. Een verschil tussen beide soorten is de prijs van de dakbedekking. Zo is de EPDM dakbedekking prijs per m² vaak wat hoger dan voor bitumen, echter is de gemiddelde levensduur van EPDM rubber veel hoger.

EPDM dakbedekking op maat bestellen

EPDM dakbedekking op maat is ideaal voor de doe-het-zelver maar ook voor de vakman. Uw bestelde EPDM rubber wordt namelijk precies voor u op maat gemaakt, zodat u direct aan de slag kunt. Onze rubberfolie is ook lange tijd nog corrigeerbaar na verlijming met onze EPDM bodemlijm, hierdoor kunt u zeer eenvoudig uw EPDM dakbedekking plooivrij aanbrengen en plaatsen. Dit komt het installatiegemak en de snelheid zeer ten goede. Door EPDM rubber op maat te bestellen heeft u een minimale hoeveelheid reststukken en dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Weet u niet welke keuze u moet maken of welke EPDM lijm u nodig heeft? Bestel dan een EPDM daktotaalpakket met alle benodigdheden voor het plaatsen en verlijmen van uw EPDM dakbedekking. U hoeft zelf niet te berekenen hoeveel lijm u nodig heeft, want dit wordt door onze experts voor u gedaan!

De voordelen van EPDM rubber

EPDM dakbedekking van EPDM XL is onderhoudsarm. Daarnaast heeft het de volgende voordelen:

 • Onze EPDM dakfolie is 100% UV bestendig
 • Ozon bestendig
 • Worteldoorgroei bestendig
 • Duurzaam
 • Snel en eenvoudig verwerkbaar
 • Bouw biologisch verantwoord

Ons EPDM dakrubber wordt geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Heeft u bij, tijdens of na het plaatsen van uw nieuwe dak nog vragen dan kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.

EPDM dakbedekking zelf aanbrengen

EPDM dakbedekking aanbrengen kunt u eenvoudig zelf. Met de speciaal ontwikkelde instructievideo’s kunt u precies zien hoe u zelf de EPDM dakbedekking kan leggen. Zo wordt het voor de doe-het-zelver, maar ook voor een vakman eenvoudig om zelf het dakrubber te plaatsen.

Vragen over EPDM rubber? Wij geven graag advies!

Onze EPDM dakbedekking is van de beste kwaliteit en wij streven ernaar om u te helpen totdat het EPDM strak op uw dak ligt! Door onze jarenlange ervaring met dit materiaal kunt u voor advies altijd bij ons terecht. U kunt per mail contact met ons opnemen, maar ook telefonisch zijn wij elke werkdag goed bereikbaar, op +31 (0)85-0656814.

EPDM dakbedekking kopen

EPDM dakbedekking bestellen voor uw dak? Bij EPDM XL kunt Tytane EPDM dakbedekking kopen met een dikte van 1,3 mm of 1 mm. Dit klasse A EPDM rubber is ideaal voor het waterdicht maken van uw dak. U heeft er dan ook jaren geen omkijken meer naar! Wist u namelijk dat EPDM rubber tot wel 60 jaar mee gaat? Die eigenschap, en de eenvoudige montage zorgen er voor dat dit materiaal tegenwoordig verreweg het meest gebruikt wordt.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat