GRATIS EPDM TOOLBOX!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 25 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM strook 0,50mm

EPDM stroken van 0,50mm dik zijn ideaal voor kozijnafdichting en luchtdicht bouwen. Ook worden EPDM stroken toegepast voor het waterdicht maken van naden en voegingen van woningen, het afwerken van gevels, het afwerken van daken, kozijnen en aansluitingen. In ons assortiment hebben wij ook Zelfklevend EPDM of EPDM stroken van 1,30mm of 1,00mm dik. Lees meer

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

EPDM stroken 0,50mm voor kozijnafdichting of luchtdicht bouwen

EPDM stroken van 0,50mm dik, waar kunt u ze voor gebruiken? Wilt ongewenste kieren of naden afdichten? EPDM stroken van 0,50mm dik zijn hier zeer geschikt voor. Onze EPDM stroken zijn gemaakt van Europese EPDM en deze EPDM rubber stroken bevatten dus geen talk. Hierdoor heeft u geen primer of schuurspons nodig bij de verwerking en verlijming. U kunt onze EPDM daardoor rechtstreeks in uw dakgoot of op een andere ondergrond verwerken.

EPDM stroken verlijmen en kitten

Het bevestigen van de EPDM stroken kan eenvoudig met onze EPDM lijm en EPDM kit. Voor bijvoorbeeld het renoveren van een zinken dakgoot kunt u het beste de EPDM contactlijm gebruiken. De naden van de EPDM strook dicht u eenvoudig met onze EPDM sealant kit. Voor het afwerken van kozijnen en gevelbeplating zijn onze EPDM stroken ook zeer geschikt. Verlijmen van deze EPDM stroken kunt u het beste doen met onze EPDM kit.

Duurzame EPDM stroken 0,50mm

De Europese EPDM stroken van 0,50mm van EPDMXL hebben een fabrieksgarantie van wel 15 jaar. In de praktijk merken we echter dat deze EPDM stroken van 0,50mm dik veel langer meegaan, namelijk vaak wel 50 jaar! Daarnaast zijn deze stroken erg gemakkelijk in gebruik zodat u in de klus snel geklaard heeft. Bijbehorende producten zoals EPDM lijm hebben wij natuurlijk ook in ons assortiment. Wanneer u liever met grotere stukken EPDM werkt, kunt u ook kiezen voor onze Tytane® EPDM dakbedekking op maat of Tytane® EPDM dakpakketten. Op zoek naar advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van onze EPDM experts!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat