GRATIS ADIDAS EK 2024 BAL!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 13 juni een gratis replica Adidas EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

Bevestigingsmaterialen voor PIR Isolatieplaten

Gaat u aan de slag met EPDM, en kiest u er gelijk voor om het dak te isoleren met onze PIR-isolatieplaten? Vergeet dan niet direct de juiste bevestigingsmaterialen mee te bestellen. Onze pakketten met schroeven en drukverdeelplaatjes zijn hier reuze handig voor. Tevens vindt u hier speciale kit waarmee u PIR isolatie vast kunt zetten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Verschillende EPDM bevestigingsmaterialen

U gaat bezig met uw dak, en heeft met EPDM een goede keuze gemaakt. Maar hoe zit dat nu met isoleren? Voor een hoge isolatiewaarde van uw EPDM dak heeft u PIR isolatieplaten nodig. Deze PIR isolatieplaten bevestigd u eenvoudig met EPDM schroeven. Hiervoor hebben wij een handig combinatiepakket samengesteld, voor verschillende diktes. Want hoe dikker de PIR-plaat, des te hoger het rendement. Dit combinatiepakket bevat zowel 250 schroeven voor de montage van PIR isolatie als 250 drukverdeelplaten. De schroeven dienen altijd 20mm langer te zijn dan de dikte van de PIR platen die u heeft aangeschaft. Hiermee zorgt u dat de PIR platen goed vast blijven zitten aan uw dak.

PIR isolatie vastzetten met lijm

Naast schroeven is het natuurlijk ook mogelijk om de PIR isolatieplaten vast te zetten met PIR isolatielijm. Deze lijm is geschikt op alle soorten ondergronden. Wanneer u liever lijmt is dit de ideale oplossing voor u.

Vragen over de EPDM bevestigingsmaterialen?

Kunt u geen keuze maken tussen schroeven af lijmen, of heeft u andere vragen over de bevestigingsmaterialen, PIR isolatie of EPDM in het algemeen? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. We geven u graag vrijblijvend advies op maat. Wist u al dat EPDM XL een video handleiding heeft gemaakt over het leggen van EPDM rubber? Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe u EPDM rubber op een dak monteert.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat