GRATIS EPDM TOOLBOX!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 25 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

PIR Dakisolatie & Isolatieplaten

PIR dakisolatie is sterk in opkomst en vervangt veel huidige isolatietechnieken. Met PIR dakisolatie kunt u al met een plaat van geringe dikte een zeer hoog rendement halen. PIR isolatieplaten zijn drukvast en daardoor ideaal te verwerken in combinatie met onze EPDM dakbedekking, omdat er gewoon op te lopen is. Onze speciale PIR isolatieplaten zijn te gebruiken om EPDM op te verlijmen, dit is niet mogelijk met aluminium PIR isolatieplaten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Hoge isolatie waarde met PIR

PIR isolatie heeft een zeer hoge isolatiewaarde zodat u al snel profijt zult halen uit de geplaatste PIR isolatieplaten. PIR isolatie platen zijn zeer eenvoudig te plaatsen, want ze zijn drukvast en daardoor tijdens de werkzaamheden op of aan uw EPDM dak gewoon beloopbaar. Als u een PIR isolatieplaat op maat moet maken, geeft het geen vervelende stofdeeltjes of veroorzaakt het geen jeuk zoals bijvoorbeeld bij isolatiewol.

PIR dakisolatie voor EPDM dakbedekking

Onze PIR dakisolatie kunt u uitstekend verwerken in combinatie met EPDM dakbedekking. De isolatieplaten zijn voorzien van een speciale toplaag (cachering) waardoor u deze rechtstreeks kunt lijmen op het dakrubber. U kunt de isolatie bevestigen met schroeven of lijm op uw dak. De PIR isolatie is verkrijgbaar in diverse diktes en hiervoor geldt: hoe dikker de plaat, des te meer rendement u behaald!

Voordelen online PIR isolatie kopen

PIR isolatie heeft veel voordelen, maar heeft u al eens stil gestaan bij het grootste voordeel van PIR online kopen? Als u PIR isolatieplaten koopt bij EPDM XL wordt het namelijk direct bij u thuis of op bijvoorbeeld de bouwwerf bezorgd! Dat betekend dat u niet een grote bus, vrachtwagen of aanhanger hoeft te regelen. Een ander voordeel is onze grote voorraad. Waar u bij een bouwmarkt vaak moet wachten omdat de isolatieplaten eerst besteld moeten worden, kunt u er bij EPDM XL vanuit gaan dat wij een grote voorraad hebben liggen. Dit zorgt ervoor dat u uw bestelling al binnen 2 werkdagen geleverd krijgt.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat