PIR isolatieplaat 600mm x 1200mm - dikte 30mm

Deze PIR isolatieplaat van 30mm dik is de beste keuze voor uw EPDM dak. De pir isolatie 30mm dik heeft een Rd-waarde van 1,35.

Product op voorraad Leverbaar in 3 werkdagen
Per stuk
€ 9,69
Incl. BTW
Kenmerken
Meer informatie
PIR dikte30 mm
Beschrijving

Deze PIR isolatie van 30mm is een goede keuze als isolatie voor bijvoorbeeld een EPDM dak. De PIR isolatie 30mm heeft een Rd-waarde van 1,35. Onze PIR isolatie is voorzien van een speciale toplaag waardoor deze een optimale hechting heeft met de EPDM dakfolie. Deze PIR isolatie kunt u schroeven of lijmen op een plat of hellend dak.

Isolatie PIR platen 30mm dik

PIR isolatieplaten worden gebruikt als thermische isolatie van platte en hellende daken. Ze kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor het isoleren van vloeren en spouwmuren. PIR platen zijn licht en relatief dun waardoor ze eenvoudig te verwerken zijn. Bij het zagen komen er in tegenstelling tot glaswol en steenwol geen vezels vrij, wat ten goede komt aan de gezondheid. Naden en kieren kunnen worden afgewerkt met PUR schuim.

Bevestiging van een PIR isolatieplaat 30mm

Deze PIR isolatie platen van 30mm dik kunt u schroeven of lijmen met PIR isolatie lijm op uw dak. Als u gaat schroeven dan gebruikt u hiervoor combinatiepakket 5,0 x 50mm. Dit pakket bevat 250 drukverdeelplaatjes en 250 bijbehorende schroeven van 5,0 x 50mm.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2021 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat