GRATIS TOOLBOXACTIE!

Profiteer direct en ontvang t/m zondag 14 april een gratis EPDM toolbox ter waarde van €44,95 bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

*Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

Loodvervanger

De loodvervanger van Tytane is een duurzaam en veelzijdig materiaal dat wordt gebruikt als alternatief voor traditioneel lood in verschillende toepassingen. Het wordt gebruikt om bijvoorbeeld naden, voegen, daken, gevels, kozijnen en aansluitingen waterdicht te maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

  • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

  • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Multifuctionele loodvervanger 

Tytane Loodvervanger is een alternatief voor traditioneel lood met vergelijkbare eigenschappen, hierdoor is het een uitstekende vervanging is voor lood. Wat Tytane Loodvervanger uniek maakt, is dat het vrij is van schadelijke stoffen, wat betekent dat dit product veilig is voor zowel mens als milieu. Bovendien is Tytane Loodvervanger voordeliger in aanschaf dan traditioneel lood en biedt het een eenvoudige verwerking, wat resulteert in aanzienlijk lagere verwerkingskosten in vergelijking met het gebruik van traditioneel lood. Deze loodvervanger heeft een levensduur van meer dan 30 jaar en veroorzaakt daarnaast geen schade aan dakpannen of metselwerk.

Waar kan ik loodvervanger voor gebruiken?

 • Het plaatsen van een waterkering in spouwmuren en onder kozijnen.
 • Bescherming van de onderkant van schoorstenen waar ze aansluiten op de dakpannen.
 • Toepassing van waterkering met behulp van loketten in schoorstenen.
 • Aanmaken van een afdichtingslaag aan de basis van dakkapellen en dakramen.
 • Afdichten van de voeg tussen de zijwanden van de kapel en het pannendak.
 • Het realiseren van een waterdichte verbinding tussen een buitenmuur en een aanbouw.
 • Gebruik als kilgoot en afdichting op de nok van een pannendak.

Duurzame loodvervanger van Tytane

Tytane Loodvervanger wordt geproduceerd uit gerecyclede kunststoffen. Na een verwachte levensduur van minstens 30 jaar, ondergaat het product een recycleproces waarbij de grondstoffen opnieuw worden gebruikt voor de productie van nieuwe items. Op deze manier is er geen behoefte aan nieuwe grondstoffen en blijft de kringloop van de loodvervanger gesloten.

Dankzij het lichte gewicht en de langere rollengtes biedt Tytane Loodvervanger aanzienlijk meer gebruiksgemak en versnelt het de verwerking in vergelijking met traditionele waterdichte materialen. Het is niet langer nodig om na elke meter overlapping te creëren. Met de langere rollengtes kun je meer afdichting realiseren in dezelfde tijd, met minder materiaaloverlap. Dit zorgt voor een efficiënter gebruik van zowel tijd als materiaal. Hierdoor wordt niet alleen het gebruiksgemak vergroot, maar bespaart u ook kosten.

Nood aan advies over onze loodvervanger? Contacteer onze experts op 085 065 6814 of via het contactformulier.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat