GRATIS ADIDAS EK 2024 BAL!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 13 juni een gratis replica Adidas EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

Kabeldoorvoeren

Op een veilige manier de kabels van uw airco of zonnepanelen door het dak voeren. Deze kabeldoorvoeren zijn de perfecte oplossing om leidingen en kabels netjes en veilig weg te werken op uw EPDM dak.Lees meer

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

  • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

  • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Kabeldoorvoer voor plat dak

De kabeldoorvoer plat dak is de perfecte oplossing voor het veilig en netjes doorvoeren van kabels door een plat dak met zonnepanelen of airco`s. Deze doorvoer is speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met zonnepanelen op plat dak en is geschikt voor gebruik met verschillende soorten kabels, zoals elektrische kabels of datakabels.

De kabeldoorvoer is gemakkelijk te installeren op elk plat dak met EPDM dakbedekking. De kabeldoorvoer is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een duurzame en waterdichte oplossing. De kabeldoorvoer plat dak is niet alleen functioneel, maar ook zeer esthetisch.

Hoe plaats ik een kabeldoorvoer?

 • Bepaal de locatie van de kabeldoorvoer op het dak en markeer deze.

 • Maak een gat in het dak op de gemarkeerde locatie. Zorg ervoor dat het gat groot genoeg is om de kabeldoorvoer door te laten en dat het gat zich bevindt op een geschikte locatie waar de kabels naar binnen kunnen worden geleid.

 • Plaats de kabeldoorvoer in het gat en controleer of deze goed past.

 • Breng een waterdichte afdichting aan rond de kabeldoorvoer om ervoor te zorgen dat er geen water of vocht kan binnendringen. Dit doe u met ons EPDM manchet, EPDM contactlijm en EPDM kit.

 • Sluit de kabels aan en leid deze door de kabeldoorvoer naar binnen.

 • De doorvoer is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat het naadloos past bij de uitstraling van het dak. Of het nu gaat om een nieuw of bestaand dak, deze dakdoorvoer biedt een uitstekende oplossing voor het doorvoeren van kabels op een plat dak met zonnepanelen.

EPDM kabeldoorvoeren kopen bij EPDMXL

Omdat het leggen van EPDM dakbedekking begint met bijbehorend gereedschap, bieden wij een uiteenlopend assortiment aan EPDM accessoires. Bestel online uw EPDM spuitpistool, kitspuit en EPDM schaar voor het aanbrengen van EPDM dakfolie en monteren van uw EPDM kabeldakdoorvoer. Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u binnen 2 werkdagen de bestelde EPDM producten.

Heeft u nog vragen over het monteren van EPDM dakdoorvoer? Schroom niet en neem gerust contact met onze experts op via 0850656810 of mailen naar info@epdmxl.nl.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat