Weekendactie 12,5% korting

Tot en met maandag 24 januari geven wij 12,5% korting op het gehele assortiment!

Gereedschappen voor EPDM

Een EPDM aandrukroller voor de afwerking van uw EPDM dakbedekking of dakgoot stroken nodig? Of heeft u een EPDM schaar, EPDM spuitpistool of ander EPDM gereedschap nodig? Hier vindt u alles wat uw nodig heeft om EPDM rubber goed te kunnen verwerken en plaatsen.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. TYTANE kitspuit
  TYTANE kitspuit

  Handige kitspuit geschikt voor kokers van 290 ml, 300 ml en 310 ml EPDM kit.

  Lees meer
  Levering binnen 2 werkdagen
  Per stuk
  € 49,95
  Incl. BTW
 2. EPDM aandrukroller 80mm
  EPDM aandrukroller 80mm

  Professionele EPDM aandrukroller 80mm van hoge kwaliteit, een onmisbaar gereedschap voor de afwerking van uw EPDM dakrubbe... Lees meer

  Levering binnen 2 werkdagen
  Per stuk
  € 47,95
  Incl. BTW
 3. EPDM dak aandrukroller
  EPDM aandrukroller 45mm

  Professionele EPDM aandrukroller 45mm van hoge kwaliteit, een onmisbaar gereedschap voor de afwerking van uw EPDM dakru... Lees meer

  Levering binnen 2 werkdagen
  Per stuk
  € 34,94
  Incl. BTW
  • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

  • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

  • Gratis verzending Vanaf €500,-

 4. EPDM slang t.b.v. drukvat EPMD lijm
  EPDM slang t.b.v. drukvat EPMD lijm

  Deze slang heeft u nodig voor het verspuiten van de EPDM spuitlijm in het drukvat. De slang is meerdere keren te gebruiken... Lees meer

  Levering binnen 2 werkdagen
  Per stuk
  € 89,95
  Incl. BTW
 5. EPDM spuitpistool t.b.v drukvat lijm
  EPDM spuitpistool t.b.v drukvat lijm

  Dit EPDM spuitpistool kunt u gebruiken voor het verspuiten van de EPDM spuitlijm in het drukvat met lijm. De aanschaf van... Lees meer

  Per stuk
  € 89,95
  Incl. BTW
 6. Professionele EPDM schaar
  Professionele EPDM schaar

  Professionele EPDM schaar voor het knippen van EPDM dakfolie.

  Lees meer
  Levering binnen 2 werkdagen
  Per stuk
  € 35,59
  Incl. BTW

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gereedschappen voor verwerking EPDM rubber

Bij het leggen van EPDM dakrubber kunt u natuurlijk niet zonder het juiste EPDM gereedschap. Met ons aanbod EPDM gereedschappen haalt u alle tools in huis voor uw dakwerk klus. Onze ervaring is dat goed gereedschap al de helft van het werk is. Bespaar daarom niet op de aanschaf van materieel en maak het uzelf gemakkelijk. Al het gereedschap is van goede kwaliteit en kan meerdere keren worden gebruikt.

EPDM spuitlijm pistool

Wanneer u een dak met een groot oppervlakte gaat voorzien van EPDM dakrubber dan kunt u het beste EPDM lijm in een drukvat gebruiken. Met EPDM spuitlijm brengt u snel en gelijkmatig lijm aan op grote oppervlakken. Het pistool voor de EPDM spuitlijm draagt zorg voor een goede toevoer en juiste verdeling van de benodigde hoeveelheid lijm. Dit EPDM spuitlijm pistool is alleen nodig wanneer u gebruik maakt van lijm in een drukvat. Naast het spuitlijm pistool is ook een EPDM slang voor de toevoer van de lijm nodig. Voor de professional een uitstekende keuze.

EPDM aandrukroller

Een aandrukroller voor EPDM dakbedekking is onmisbaar voor een strakke afwerking van het dakrubber of het EPDM rubber in een dakgoot. Nadat u EPDM lijm heeft aangebracht en de EPDM rubberfolie heeft geplaatst is een goede hechting erg belangrijk. Met een EPDM aandrukroller zorgt u er voor dat er geen lucht ontstaat tussen het oppervlak en de dakbedekking. Door met de EPDM roller de dakbedekking stevig aan te drukken draagt dit bij aan een goede hechting van de lijm.

Extra stevige EPDM schaar

Tijdens het plaatsen van EPDM dakbedekking moet u altijd knippen. Denk hierbij aan de hoeken zodat een EPDM prefab hoek goed gemonteerd kan worden, of bij het aanbrengen van een hemelwaterafvoer. Ook moet u als u niet heeft gekozen voor EPDM op maat, vaak zelf het EPDM rubber knippen. Dit alles vraagt om een stevige schaar die goed toegerust is voor deze klus. Met de EPDM schaar van EPDM XL haalt u een kwaliteitsgereedschap in huis, die de klus simpel voor u zal klaren.

Advies over EPDM gereedschap

Heeft u vragen over de EPDM gereedschappen die u nodig heeft voor het verwerken van EPDM dakrubber? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op per mail of telefoon. We staan altijd voor u klaar om u te voorzien van passend, eerlijk en bruikbaar advies en helpen u verder tot u helemaal tevreden bent!

Copyright © 2021 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat