Gratis Adidas EK 2024 bal!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 26 mei een gratis replica EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Bestel snel en ontvang uw bestelling nog voor het weekend in huis!

Gereedschappen voor EPDM

Een EPDM aandrukroller voor de afwerking van uw EPDM dakbedekking of dakgoot stroken nodig? Of heeft u een EPDM schaar, EPDM spuitpistool of ander EPDM gereedschap nodig? Hier vindt u alles wat uw nodig heeft om EPDM rubber goed te kunnen verwerken en plaatsen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Gereedschappen voor verwerking EPDM rubber

Bij het leggen van EPDM dakrubber kunt u natuurlijk niet zonder het juiste EPDM gereedschap. Met ons aanbod EPDM gereedschappen haalt u alle tools in huis voor uw dakwerk klus. Onze ervaring is dat goed gereedschap al de helft van het werk is. Bespaar daarom niet op de aanschaf van materieel en maak het uzelf gemakkelijk. Al het gereedschap is van goede kwaliteit en kan meerdere keren worden gebruikt.

EPDM spuitlijm pistool

Wanneer u een dak met een groot oppervlakte gaat voorzien van EPDM dakrubber dan kunt u het beste EPDM lijm in een drukvat gebruiken. Met EPDM spuitlijm brengt u snel en gelijkmatig lijm aan op grote oppervlakken. Het pistool voor de EPDM spuitlijm draagt zorg voor een goede toevoer en juiste verdeling van de benodigde hoeveelheid lijm. Dit EPDM spuitlijm pistool is alleen nodig wanneer u gebruik maakt van lijm in een drukvat. Naast het spuitlijm pistool is ook een EPDM slang voor de toevoer van de lijm nodig. Voor de professional een uitstekende keuze.

EPDM aandrukroller

Een aandrukroller voor EPDM dakbedekking is onmisbaar voor een strakke afwerking van het dakrubber of het EPDM rubber in een dakgoot. Nadat u EPDM lijm heeft aangebracht en de EPDM rubberfolie heeft geplaatst is een goede hechting erg belangrijk. Met een EPDM aandrukroller zorgt u er voor dat er geen lucht ontstaat tussen het oppervlak en de dakbedekking. Door met de EPDM roller de dakbedekking stevig aan te drukken draagt dit bij aan een goede hechting van de lijm.

Extra stevige EPDM schaar

Tijdens het plaatsen van EPDM dakbedekking moet u altijd knippen. Denk hierbij aan de hoeken zodat een EPDM prefab hoek goed gemonteerd kan worden, of bij het aanbrengen van een hemelwaterafvoer. Ook moet u als u niet heeft gekozen voor EPDM op maat, vaak zelf het EPDM rubber knippen. Dit alles vraagt om een stevige schaar die goed toegerust is voor deze klus. Met de EPDM schaar van EPDM XL haalt u een kwaliteitsgereedschap in huis, die de klus simpel voor u zal klaren.

Advies over EPDM gereedschap

Heeft u vragen over de EPDM gereedschappen die u nodig heeft voor het verwerken van EPDM dakrubber? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op per mail of telefoon. We staan altijd voor u klaar om u te voorzien van passend, eerlijk en bruikbaar advies en helpen u verder tot u helemaal tevreden bent!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat