GRATIS EPDM TOOLBOX!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 25 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM dakpakket XL 1,00mm dikte

Compleet EPDM dakbedekking pakket inclusief hemelwaterafvoer naar keuze. Het dakpakket bevat voldoende lijm voor het verkleven van de EPDM folie en kit voor het afwerken van de hemelwaterafvoer.

 • Dakrubber van 1,00mm dik
 • EPDM Bodemlijm en contactlijm
 • EPDM Kit
 • EPDM regenwaterafvoer

EK deals

Scoor nu de zomerdeals en ontvang nu tijdelijk een gratis EPDM toolbox (t.w.v. € 60,00) bij aanschaf van een EPDM dakpakket!

Product op voorraad
Per stuk
€ 190,90
Incl. BTW
Geleverd binnen 2 werkdagen
Plus- en minpunten
 • EPDM dakrubber 1,00mm op maat

 • Voldoende EPDM contactlijm en EPDM bodemlijm

 • Inclusief hemelwaterafvoer

 • Inclusief kit t.b.v. afwerken hemelwaterafvoer

 • Dakbedekking voor o.a. een schuur, overkapping, veranda of carport

 • De goedkoopste optie

 • Exclusief daktrim

 • Niet geschikt voor woonhuizen, bedrijfspanden etc.
Kenmerken
Meer informatie
Dikte EPDM1,00mm
Inclusief afvoer en kit?Ja
Geschikt voor ballast?Nee
Beschrijving

Met dit EPDM dakpakket XL hoeft u niet zelf uit te rekenen hoeveel EPDM lijm en kit u nodig heeft voor het leggen van EPDM dakrubber. Dit wordt automatisch toegevoegd op basis van de ingevoerde lengte en breedte van de dakbedekking. Dit EPDM pakket bevat Europese EPDM dakbedekking van 1,00mm dik, bodemlijm, contactlijm, kit en één hemelwaterafvoer naar keuze.

U selecteert eenvoudig de gewenste breedte en lengte van de EPDM dakbedekking en welke hemelwaterafvoer u nodig heeft. U ontvangt vervolgens een EPDM pakket met voldoende lijm en kit voor de opgegeven hoeveelheid dakrubber. Met een EPDM dakbedekking pakket bent u goedkoper uit dan wanneer u alle producten uit dit pakket afzonderlijk aanschaft!

Een geschikt EPDM pakket

Dit EPDM pakket bevat EPDM dakbedekking van 1,00mm dik. Dit is Europees EPDM rubber die eenvoudig zelf aangebracht kan worden. Wanneer u EPDM dakbedekking nodig hebt voor een woonhuis of bedrijfspand dan wordt een dikkere dakbedekking variant geadviseerd. Het 1,30mm EPDM dakpakket XL is dat geval een betere oplossing voor het dak.

Dit doe-het-zelf pakket is tevens voorzien van een EPDM hemelwaterafvoer. Dit zorgt voor een goede afwatering van het regenwater. Mocht u al een hemelwaterafvoer gekocht hebben of dit niet gebruiken bij uw dak, dan kunt u het 1,00mm EPDM dakpakket Basic aanschaffen. Bij dit dakpakket wordt namelijk geen EPDM hwa geleverd.

EPDM dakpakket XL met kit en HWA

In dit pakket zit voldoende EPDM kit voor het afwerken van alle naden. Indien u uw dak voorziet van daktrimmen dan kunt u deze kit daar ook voor gebruiken. Ook wordt er bij het XL pakket een hemelwaterafvoer toegevoegd. Welke afvoer dit is bepaald u zelf. U heeft hierbij de keuze uit een hwa met een zijuitloop of een onderuitloop. Bij een zijuitloop verlaat het overtollige regenwater uw dak via een opstaande dakrand, terwijl bij een onderuitloop het regenwater op uw EPDM dak recht naar beneden loopt via de afvoer.

Let op:

-Wacht tot de contactlijm vingerdroog is voordat u het EPDM op de opstand legt.

-Het volledig drogen van de bodemlijm kan enkele dagen duren.

Meer informatie over dit EPDM pakket?

Wilt u meer weten over de inhoud van dit EPDM doe-het-zelf pakket of heeft u vragen over welk dakpakket geschikt is voor uw dak? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op voor advies op maat. We helpen u graag totdat de EPDM dakbedekking op uw dak ligt!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!