Gratis Adidas EK 2024 bal!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 26 mei een gratis replica EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Bestel snel en ontvang uw bestelling nog voor het weekend in huis!

EPDM Hoeken

Prefab EPDM hoekstukken voor inwendige hoeken, uitwendige hoeken en lichtkoepels. Met deze EPDM hoeken kunt u hoeken afwerken van uw EPDM dak en EPDM dakgoot. Lees alles over het aanbrengen van hoeken en EPDM dakbedekking in onze EPDM uitleg.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Welke EPDM hoeken heb ik nodig?

De hoeken zijn bij een dak vaak gevoelig voor lekkage, als deze niet goed afgewerkt zijn. Bij EPDM XL hebben wij daarom een aantal voorgefabriceerde hoeken in het assortiment, waarmee u het dak waterdicht af kunt werken. Welke hoeken heeft u wanneer nodig heeft leggen we hieronder even uit:

EPDM buitenhoek

Als u een vierkant dak heeft dan heeft u geen EPDM buitenhoek nodig. Maar heeft u een dak met opstaande rand in een L-vorm, dan heeft u te maken met een buitenwerkse opstaande kant. Hier past u de EPDM buitenhoek toe. Deze buitenhoek zorgt voor een waterdichte en strakke afwerking van de dakbedekking. De afmeting van deze buitenhoeken is 150 x 150 x 200 mm.

EPDM binnenhoek

Een EPDM binnenhoek wordt gebruikt bij elke inwendige hoek van het dak als deze opstaande randen bevat. Dit betekent dat wanneer u een geheel vierkant dak heeft, u vier EPDM binnenhoeken nodig heeft. Onze binnenhoeken hebben een standaard afmeting van 150 x 150 x 200 mm.

EPDM hoeken voor daken met een lichtkoepel

Wanneer EPDM rubber op een dak wordt gelegd die is voorzien van een lichtkoepel ontstaat bij de hoeken van deze lichtkoepel een kwetsbaar punt voor lekkage. Met het gebruik van de lichtkoepel EPDM hoeken zorgt u voor een waterdichte afdichting van het EPDM dak en de lichtkoepel. Ons advies is om altijd lichtkoepel hoeken toe te passen wanneer een dak een lichtkoepel bevat.

Prefab EPDM hoeken online bestellen

EPDM prefab hoeken bestelt u snel en eenvoudig online bij EPDM XL. Bereken met bovenstaande uitleg hoeveel binnen- en buitenhoeken u nodig heeft en bestel probleemloos de juiste hoeveelheid. Heeft u toch nog vragen over het bestellen of het aanbrengen van de prefab hoeken? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat. We staan u graag bij met passend advies en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat