GRATIS EPDM TOOLBOX!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 25 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

Over ons

EPDMXL is de grootste online EPDM leverancier van België en Nederland.

Alles voor een EPDM dak

Bij ons vind u alles voor het maken van een professioneel EPDM dak of dakgoot. Wij onderscheiden ons in kwaliteit en prijs en leveren uitsluitend Europees onbetalkt EPDM rubber waardoor u nog eenvoudiger de EPDM dakbedekking verwerkt of plaatst. Wij hebben ons assortiment op een dusdanige manier samengesteld dat u bij ons terechtkunt voor het totaalpakket. Dat betekend niet alleen dat wij EPDM dakrubber op maat leveren, maar ook dat wij de juiste EPDM lijm en kit, daktrimmen, EPDM hemelwaterafvoeren, EPDM prefab hoeken en gereedschap in ons assortiment hebben. Zo kunt u alles in één keer bestellen zonder dat u alsnog naar een bouwmarkt hoeft om ontbrekende artikelen te halen. Gaat u met dakwerken bezig? Overweeg dan om gelijk het dak te isoleren. Dit kan eenvoudig en schoon met onze PIR isolatieplaten!

Jarenlange ervaring en snelle levering

Door onze lange ervaring in de EPDM dakbedekking kunnen wij u altijd een passend technisch advies geven. Twijfelt u bijvoorbeeld over op welke ondergrond EPDM gelegd kan worden? Wilt u meer weten over de levensduur van EPDM, of wilt u het juiste advies over welk type PIR isolatieplaat het beste geschikt is voor u? Onze experts helpen u graag verder! Wij hebben een zeer ruime voorraad en daardoor korte leveringstijden. U kunt uw bestelling op uw woonadres laten afleveren, maar ook direct op de klus of op de bouwwerf. Zo krijgt u het materiaal geleverd daar waar u hert nodig heeft

Vragen? Wij geven graag advies!

Voor vragen over onze EPDM dakbedekking, EPDM dakrubberfolie of stroken kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Tevens hebben wij een EPDM handleiding samengesteld en kunt u kijken bij de meeste gestelde vragen. Als u er na het bekijken van de handleiding nog niet uitkomt, aarzelt u dan niet om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat