GRATIS ADIDAS EK 2024 BAL!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 13 juni een gratis replica Adidas EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM stroken

EPDM stroken gebruikt u wanneer u uw bestaande zinken dakgoot wilt renoveren of een nieuwe (houten) dakgoot wilt bekleden met EPDM. De prijs van een EPDM strook weegt niet op tegen de kosten die u moet maken voor een compleet nieuwe dakgoot. EPDM stroken worden ook gebruikt voor het afwerken van naden en kieren en accessoires op uw EPDM dak. EPDM stroken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en daarnaast is het ook mogelijk om EPDM stroken op maat te bestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 50

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

Pagina
per pagina

Dakgoot repareren met EPDM

Heeft u een lekkende zinken dakgoot? Dakgoot lekkage bij een zinken dakgoot kunt u tegen relatief lage kosten repareren met een EPDM strook. Tevens kunt u uw nieuwe dakgoot bekleden met EPDM stroken. Dat zal er voor zorgen dat de dakgoot tenminste 50 jaar waterdicht blijft. Voor de renovatie van een zinken dakgoot kunt u het beste de randen en opstanden contactlijm gebruiken voor de beste hechting op het zink. EPDM lijm en kit kunt u direct mee bestellen.

Talkvrije Europese EPDM stroken

De EPDM stroken van EPDM XL zijn gemaakt van Europese EPDM en hebben een dikte van 1,30mm of 1,00 en bevatten geen talk. Deze EPDM rubberstroken kunt u dus rechtstreeks in een dakgoot verwerken zonder het gebruik van een primer omdat de EPDM folie talkvrij is. EPDM stroken worden ook steeds vaker toegepast bij luchtdicht-bouwen, wat grote voordelen voor het milieu met zich meebrengt. Op onze EPDM folie zit een product garantie van 15 jaar en de verwachte levensduur is tenminste 50 jaar.

EPDM rubber stroken online kopen

EPDM rubber kopen bij EPDM XL brengt vele voordelen met zich mee. Niet alleen hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit er van, ook kunt u bij ons direct de juiste lijm mee bestellen waardoor een goede hechting gegarandeerd is. U ontvangt de rubberstroken binnen 2 werkdagen bij u thuis, of direct op de bouwwerf. Heeft u vragen over het gebruik of de verwerking van onze EPDM stroken neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel per mail als telefonisch, op +31 (0)85-0656814.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat