GRATIS ADIDAS EK 2024 BAL!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 13 juni een gratis replica Adidas EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM dakgoot pakket XL 1,30mm dikte

✔EPDM 1,30mm dik

✔Inclusief voldoende contactlijm, kit en hemelwaterafvoer

✔ Voor o.a. dakgoot, schuur of veranda

Product op voorraad
Per stuk
€ 83,95
Incl. BTW
Geleverd binnen 2 werkdagen
Plus- en minpunten
  • EPDM strook 1,30mm, 10/20meter lang

  • Voldoende EPDM contactlijm

  • Inclusief hemelwaterafvoer

  • Inclusief kit t.b.v. afwerken hemelwaterafvoer

  • Stroken voor o.a. een dakgoot, schuur of veranda

  • U bent goedkoper uit

  • Exclusief daktrim
Kenmerken
Meer informatie
Dikte EPDM1,30mm
Inclusief afvoer en kit?Ja
Geschikt voor ballast?Ja
Beschrijving

Met dit EPDM dakgoot pakket XL hoeft u niet zelf uit te rekenen hoeveel EPDM lijm en kit u nodig hebt voor het aanbrengen van de EPDM strook. Dit wordt toegevoegd op basis van de ingevoerde lengte en breedte van de EPDM strook. Dit EPDM dakgoot pakket bevat Europese EPDM van 1,30mm dik, contactlijm, kit en één hemelwaterafvoer naar keuze.

U selecteert eenvoudig de gewenste breedte en lengte van de EPDM strook en welke hemelwaterafvoer u nodig heeft. U ontvang vervolgens een EPDM dakgoot pakket met voldoende lijm en kit voor de opgegeven hoeveelheid dakbedekking. Met een EPDM dakgoot pakket bent u goedkoper uit, dan wanneer u alle producten in dit pakket afzonderlijk aanschaft!

Een geschikt EPDM dakgoot pakket

Dit EPDM dakgoot pakket bevat een EPDM strook van 1,30mm dik. Dit is Europese EPDM die eenvoudig zelf aangebracht kan worden. Wanneer u een EPDM strook nodig hebt voor een grotere schuur, tuinhuis, veranda of overkapping dan wordt een dikkere dakbedekking variant geadviseerd. Het 1,00mm EPDM dakgootpakket XL is dat geval een betere oplossing voor uw dak.

Dit doe-het-zelf dakgoot pakket is voorzien van een EPDM hemelwaterafvoer. Dit zorgt voor een goede afwatering van het regenwater. Mocht u al een hemelwaterafvoer gekocht hebben, of dit niet nodig hebben bij uw EPDM dak, dan kunt u het 1,30mm EPDM dakgootpakket Basic aanschaffen. Bij dit dakgoot pakket wordt namelijk geen EPDM hwa toegevoegd.

EPDM dakgoot pakket XL onderdelen

Zoals toegelicht bevat dit EPDM dakgoot pakket XL de benodigde hoeveelheid EPDM met een dikte van 1,30mm en daarnaast een ruime hoeveelheid lijm en kit voor het lijmen van het dakrubber op uw EPDM dak. Bij dit pakket wordt zowel voldoende contactlijm toegevoegd. De contactlijm gebruikt u bij het vastmaken van de EPDM hemelwaterafvoer, voor het lijmen van de opstaande randen en voor het plakken van EPDM op EPDM.

Daarnaast zit er in dit pakket voldoende EPDM kit voor het afwerken van alle naden. Indien u uw dak voorziet van daktrimmen, kunt u deze kit daar ook voor gebruiken. Ook wordt er bij het XL dakgoot pakket een hemelwaterafvoer toegevoegd. Welke afvoer dit is bepaald u zelf. U heeft hierbij de keuze uit een hwa met een zijuitloop of een onderuitloop. Bij een zijuitloop verlaat het overtollige regenwater uw dak via een opstaande dakrand, terwijl bij een onderuitloop het regenwater op uw EPDM dak recht naar beneden loopt via de afvoer. U kunt de keuze simpelweg aangeven in het bestelproces.

Let op:

-Wacht tot de contactlijm vingerdroog is voordat u het EPDM op de opstand legt.

Meer weten over dit EPDM dakgoot pakket?

Wilt u meer weten over de inhoud van dit EPDM doe-het-zelf dakgoot pakket of heeft u vragen over welk dakgoot pakket geschikt is voor uw dak? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. We helpen u graag totdat de EPDM op uw dak ligt!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat