GRATIS EPDM TOOLBOX!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 25 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM dakpakket Basic 1,00mm dikte

EPDM dakbedekking op maat met een dikte van 1,00mm. Deze dikte kan worden gebruikt als dakbedekking van een schuur, veranda, overkapping, garage of carport. Goedkoop EPDM pakket inclusief alle benodigde lijm voor het verlijmen van het EPDM op uw dak.

 • EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik
 • Bodemlijm
 • Contactlijm

EK deals

Scoor nu de zomerdeals en ontvang nu tijdelijk een gratis EPDM toolbox (t.w.v. € 60,00) bij aanschaf van een EPDM dakpakket!

Product op voorraad
Per stuk
€ 140,24
Incl. BTW
Geleverd binnen 2 werkdagen
Plus- en minpunten
 • EPDM dakbedekking 1,00mm op maat

 • Voldoende EPDM contactlijm en EPDM bodemlijm

 • Doe-het-zelf pakket

 • Dakbedekking voor o.a. een schuur, overkapping, veranda of carport

 • De goedkoopste keuze

 • Het basic pakket is exclusief sealant kit en hemelwaterafvoer

 • Exclusief daktrim

 • Niet geschikt voor woonhuizen, bedrijfspanden etc.
Kenmerken
Meer informatie
Dikte EPDM1,00mm
Inclusief afvoer en kit?Nee
Geschikt voor ballast?Nee
Beschrijving

Bij dit EPDM dakpakket Basic wordt de hoeveelheid EPDM lijm toegevoegd op basis van de ingevoerde lengte en breedte van de dakfolie. Dit hoeft u niet zelf te berekenen. Dit EPDM pakket bevat Europees EPDM dakrubber van 1,00mm dik, bodemlijm en contactlijm.

U voert eenvoudig de gewenste breedte en lengte van de EPDM dakbedekking in. Vervolgens ontvangt u een EPDM pakket met een ruime hoeveelheid lijm voor de opgegeven dakbedekking. U bent met een EPDM dakbedekking pakket goedkoper uit dan alle producten in dit pakket afzonderlijk aan te schaffen!

EPDM pakket voor elke klus

Bij dit EPDM pakket wordt EPDM dakrubber van 1,00mm dik geleverd. Het betreft Europese EPDM die u zelf kunt aanbrengen op een dak. Mocht u een woonhuis of bedrijfspand willen voorzien ven EPDM dakbedekking, dan is het raadzaam om een dikkere dakbedekking te gebruiken. Het 1,30mm EPDM dakpakket Basic is dan een betere dakbekleding voor het dak.

Bij dit doe-het-zelf pakket wordt géén EPDM hemelwaterafvoer toegevoegd. Deze afvoer zorgt voor de afwatering van het regenwater en wordt geadviseerd om toe te passen. Mocht u wel een hemelwaterafvoer nodig hebben bij uw EPDM dak, dan kunt u het 1,00mm EPDM dakpakket XL aanschaffen. Bij het XL pakket wordt er namelijk een EPDM hwa naar keuze toegevoegd.

Inhoud van het EPDM dakpakket Basic

Bij dit pakket wordt voldoende lijm toegevoegd, welke nodig is voor het lijmen van het dakrubber op een EPDM dak. Hierbij ontvangt u zowel bodemlijm als contactlijm. De bodemlijm is bedoeld voor de enkelzijdige verlijming van de EPDM dakbekleding en de contactlijm gebruikt u bij het monteren van een EPDM hemelwaterafvoer, voor het lijmen van de opstaande randen en voor het lijmen van EPDM op EPDM.

Let op:

-Wacht tot de contactlijm vingerdroog is voordat u het EPDM op de opstand legt.

-Het volledig drogen van de bodemlijm kan enkele dagen duren.

Meer informatie over dit EPDM totaalpakket?

Wilt u meer informatie over de inhoud van dit EPDM doe-het-zelf pakket of heeft u vragen over onze andere dakpakketten? Neemt u dan gerust contact met ons op. We voorzien u graag van eerlijk en bruikbaar advies en helpen u totdat het EPDM rubber op het dak ligt!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat