GRATIS ADIDAS EK 2024 BAL!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 13 juni een gratis replica Adidas EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM dakgoot pakket Basic 1,00mm dikte

✔ EPDM 1,00mm dik

✔ Inclusief voldoende contactlijm 

✔ Voor o.a. dakgoot, kozijnafdichting of luchtdicht bouwen

Product op voorraad
Per stuk
€ 33,89
Incl. BTW
Geleverd binnen 2 werkdagen
Plus- en minpunten
  • EPDM strook 1,00mm, 10/20 meter lang

  • Voldoende EPDM contactlijm 

  • Doe-het-zelf pakket

  • Stroken voor oa. een dakgoot, kozijnafdichting of luchtdicht bouwen

  • U bent goedkoper uit

  • Het basic dakgoot pakket is exclusief sealant kit en hemelwaterafvoer

  • Exclusief daktrim

Kenmerken
Meer informatie
Dikte EPDM1,00mm
Inclusief afvoer en kit?Nee
Geschikt voor ballast?Nee
Beschrijving

Bij dit EPDM dakgootpakket Basic wordt de benodigde hoeveelheid EPDM lijm automatisch toegevoegd op basis van de ingevoerde lengte en breedte van de EPDM strook. Dit hoeft u niet zelf te berekenen. Dit EPDM dakgoot pakket bevat Europese EPDM van 1,00mm dik en voldoende contactlijm.

U voert eenvoudig de gewenste breedte en lengte van de EPDM strook in. Vervolgens ontvangt u het EPDM dakgoot pakket met een ruime hoeveelheid lijm voor de opgegeven EPDM strook. U bent met een EPDM dakgootpakket goedkoper uit dan dat u alle producten in dit pakket afzonderlijk aan zou schaffen!

Let op:

-Wacht tot de contactlijm vingerdroog is voordat u het EPDM op de opstand legt.

EPDM dakgoot pakket voor uw situatie

Bij dit EPDM dakgootpakket wordt een EPDM strook van 1,00mm dik toegevoegd. Het betreft Europese EPDM die u zelf kunt aanbrengen op uw dak. Mocht u een schuur, veranda of garage willen voorzien ven EPDM dakbedekking, dan is het raadzaam om een dikkere dakbedekking te gebruiken. Het 1,30mm EPDM dakgootpakket Basic is dan een betere dakbekleding voor uw dak.

Bij dit doe-het-zelf pakket wordt géén EPDM hemelwaterafvoer toegevoegd. Deze afvoer zorgt voor de afwatering van het regenwater en wordt geadviseerd om toe te passen. Mocht u deze nog niet hebben maar heeft u deze wel nodig dan kunt u het 1,00mm EPDM dakgootpakket XL aanschaffen. Bij het XL dakgoot pakket wordt er een EPDM hwa naar keuze toegevoegd.

Onderdelen van het EPDM dakgoot pakket Basic

Zoals toegelicht bevat dit EPDM dakgootpakket Basic de opgegeven EPDM strook met een dikte van 1,00mm. Bij dit dakgoot pakket wordt voldoende lijm toegevoegd, welke nodig is voor het lijmen van het dakrubber op uw EPDM dak. Hierbij ontvangt u voldoende contactlijm. De contactlijm gebruikt u bij het vastmaken van een EPDM hemelwaterafvoer, voor het lijmen van de opstaande randen en voor het plakken van EPDM op EPDM.

Meer informatie over dit EPDM dakgoot pakket?

Wilt u meer informatie over de inhoud van dit EPDM doe-het-zelf pakket of heeft u vragen over onze andere dakgoot pakketten? Neem gerust contact met ons op. We voorzien u graag van eerlijk en bruikbaar advies en helpen u totdat de EPDM strook op uw dak ligt!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat