GRATIS EPDM TOOLBOX!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 25 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

PIR isolatieplaat 600mm x 1200mm - dikte 60mm

Deze PIR isolatieplaat van 60mm dik is de beste keuze voor uw EPDM dak. De PIR isolatie 60mm dik heeft een Rd-waarde van 2,30.

Product op voorraad Leverbaar in 2 werkdagen
Per stuk
€ 12,49
Incl. BTW
Geleverd binnen 2 werkdagen
Kenmerken
Meer informatie
CategoriePIR isolatie
Prijs perPer stuk (0,72m²)
Beschrijving

Deze PIR isolatie van 60mm is een goede keuze als isolatie voor bijvoorbeeld een EPDM dak. De PIR isolatie 60mm heeft een Rd-waarde van 2,30. Onze PIR isolatie is voorzien van een speciale toplaag waardoor deze een optimale hechting heeft met de EPDM dakfolie. Deze PIR isolatie kunt u schroeven of lijmen op een plat of hellend dak.

Isolatie PIR platen 60mm dik

PIR isolatieplaten worden gebruikt als thermische isolatie van platte en hellende daken. Ze kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor het isoleren van vloeren en spouwmuren. PIR platen zijn licht en relatief dun waardoor ze eenvoudig te verwerken zijn. Bij het zagen komen er in tegenstelling tot glaswol en steenwol geen vezels vrij, wat ten goede komt aan de gezondheid. Naden en kieren kunnen worden afgewerkt met PUR schuim.

Bevestiging van een PIR isolatieplaat 60mm

Deze PIR isolatie platen van 60mm dik kunt u schroeven of lijmen met PIR isolatie lijm op uw dak. Als u gaat schroeven dan gebruikt u hiervoor combinatiepakket 5,0 x 80mm. Dit pakket bevat 250 drukverdeelplaatjes en 250 bijbehorende schroeven van 5,0 x 80mm.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat