Weekendactie: gratis toolbox!

Profiteer direct en ontvang een professionele EPDM toolbox ter waarde van €44,95 bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

*Actie loopt t/m zondag 1 oktober!

 

Daktrim buitenhoek zwart 45mm breed | lengte 500 x 500mm

Deze zwarte daktrim buitenhoek heeft een afmeting van 500mm x 500mm en een breedte van 45mm en wordt geleverd inclusief koppelstuk.

Product op voorraad Leverbaar in 2 werkdagen
Per stuk
€ 18,95
Incl. BTW
Geleverd binnen 2 werkdagen
Kenmerken
Meer informatie
BevestigingKoppelstukken en sealant kit
Bescherming tegenWeersinvloeden en ongedierte
Lengte daktrim500mm x 500mm
KleurZwart
Breedte45mm
Beschrijving

Met deze zwarte aluminium daktrim buitenhoek van 45mm breed geeft u de perfecte uitstraling aan uw dak en kan vastgezet worden op uw EPDM dakbedekking met EPDM kit.

Als u een dak heeft bekleedt met EPDM dakrubber dan is het belangrijk dat de dakranden goed afgewerkt worden. Aan de randen van een dak kan zich gemakkelijk vocht vestigen dat in de dakbedekking en de onderlaag kan trekken. Ook kan er gevogelte of ander ongedierte zich in de dakrand vestigen. Dit is te voorkomen als u het dak goed afwerkt met een daktrim. Dus naast dat het er strak uit ziet, zitten er ook nog praktische kanten aan het plaatsen van een dakrandprofiel.

Alles om een EPDM dak strak af te werken

Bij EPDM XL kunt u daarom terecht voor kwalitatieve aluminium daktrim buitenhoeken. Naast deze daktrim buitenhoek met een lengte van 500 x 500mm en een breedte van 45mm kunt u bij ons ook terecht voor aluminium binnenhoeken, rechte profielen en de benodigde kit en ander bevestigingsmateriaal. U kunt dus voor het totaalplaatje bij ons terecht.

Wilt u een dak professioneel afwerken tegen een voordelige prijs, kies dan voor de scherp geprijsde daktrim buitenhoeken van EPDM XL.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2023 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat