10% PAKKETACTIE!

Profiteer direct en ontvang t/m donderdag 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

*Voor donderdag 15:00 uur besteld is voor het weekend in huis!

Kraaltrim binnenhoek 26mm breed | lengte 500 x 500mm

Deze daktrim binnenhoek met kraal heeft een afmeting van 500mm x 500mm en een breedte van 26mm en wordt geleverd inclusief koppelstuk.

Product op voorraad Leverbaar in 2 werkdagen
Per stuk
€ 24,49
Incl. BTW
Geleverd binnen 2 werkdagen
Beschrijving

Met deze aluminium daktrim binnenhoek met kraal van 26mm breed geeft u de perfecte uitstraling aan uw dak en kan vastgezet worden op uw EPDM dakbedekking met EPDM kit.

Als u een dak heeft bekleedt met EPDM dakrubber dan is het belangrijk dat de dakranden goed afgewerkt worden. Aan de randen van een dak kan zich gemakkelijk vocht vestigen dat in de dakbedekking en de onderlaag kan trekken. Ook kan er gevogelte of ander ongedierte zich in de dakrand vestigen. Dit is te voorkomen als u het dak goed afwerkt met een EPDM daktrim met kraal. Dus naast dat het er strak uit ziet, zitten er ook nog praktische kanten aan het plaatsen van een dakrandprofiel.

Alles om een EPDM dak strak af te werken

Bij EPDM XL kunt u daarom terecht voor kwalitatieve aluminium daktrim binnenhoeken met kraal. Naast deze kraaltrim binnenhoek met een lengte van 500 x 500mm en een breedte van 26mm kunt u bij ons ook terecht voor aluminium buitenhoeken, rechte profielen en de benodigde kit en ander bevestigingsmateriaal. U kunt dus voor het totaalplaatje bij ons terecht.

Wilt u een dak professioneel afwerken tegen een voordelige prijs, kies dan voor de scherp geprijsde daktrim binnenhoeken met kraal van EPDM XL.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2022 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat