Kraaltrim standaard 26mm breed | lengte 1650mm

Met deze aluminium daktrim met kraal 26mm breed en 1650mm lang werkt u een EPDM dak strak af.

Product op voorraad Leverbaar in 3 werkdagen
Per stuk
€ 12,87
Incl. BTW
Beschrijving

Met deze aluminium daktrim met kraal van 26mm breed geeft u de perfecte uitstraling aan uw dak en kan vastgezet worden op uw EPDM dakbedekking met EPDM kit.

Als u een dak heeft bekleedt met EPDM dakrubber dan is het belangrijk dat de dakranden goed afgewerkt worden. Aan de randen van een dak kan zich gemakkelijk vocht vestigen dat in de dakbedekking en de onderlaag kan trekken. Ook kan er gevogelte of ander ongedierte zich in de dakrand vestigen. Dit is te voorkomen als u het dak goed afwerkt met een EPDM daktrim. Dus naast dat het er strak uit ziet, zitten er ook nog praktische kanten aan het plaatsen van een dakrandprofiel.

Alles om een EPDM dak strak af te werken

Bij EPDM XL kunt u daarom terecht voor kwalitatieve aluminium daktrimmen met kraal of zonder kraal. Naast deze daktrim met een lengte van 1650mm en een breedte van 26mm kunt u bij ons ook terecht voor aluminium buitenhoeken, binnenhoeken en de benodigde kit en ander bevestigingsmateriaal. U kunt dus voor het totaalplaatje bij ons terecht.

Wilt u een dak professioneel afwerken tegen een voordelige prijs, kies dan voor de scherp geprijsde daktrim met kraal van EPDM XL.

Copyright © 2021 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat