10% Weekendactie + Toolbox!

Profiteer direct en ontvang t/m zondag 10 december een gratis toolbox en 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

*Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

Daktrim binnenhoek 60mm | lengte 500 x 500mm | Speciaal rubber profiel

Deze daktrim buitenhoek heeft een afmeting van 500mm x 500mm en een breedte van 60mm. Deze wordt volledig compleet geleverd inclusief alle schroeven, ringen en koppelstukken.

Product op voorraad Leverbaar in 2 werkdagen
Per stuk
€ 27,95
Incl. BTW
Geleverd binnen 2 werkdagen
Beschrijving

Speciaal rubber profiel voor waterdichte afwerking

Deze EPDM daktrim binnenhoek is niet de goedkoopste oplossing maar wel de beste! Door een speciaal profiel van rubber onder de daktrim wordt uw EPDM dak automatisch perfect waterdicht afgewerkt. Het afwerken met EPDM kit is niet nodig bij deze daktrim. Het scheelt u erg veel tijd in de montage t.o.v. een universele daktrim.

Met deze aluminium daktrim binnenhoek van 60mm breed geeft u de perfecte uitstraling aan uw dak en kan vastgezet worden op uw EPDM dakbedekking.

Als u een dak heeft bekleedt met EPDM dakrubber dan is het belangrijk dat de dakranden goed afgewerkt worden. Aan de randen van een dak kan zich gemakkelijk vocht vestigen dat in de dakbedekking en de onderlaag kan trekken. Ook kan er gevogelte of ander ongedierte zich in de dakrand vestigen. Dit is te voorkomen als u het dak goed afwerkt met een EPDM daktrim. Dus naast dat het er strak uit ziet, zitten er ook nog praktische kanten aan het plaatsen van een dakrandprofiel.

Alles om een EPDM dak strak af te werken

Bij EPDM XL kunt u daarom terecht voor kwalitatieve aluminium daktrim binnenhoeken. Naast deze daktrim binnenhoek met een lengte van 500 x 500mm en een breedte van 60mm kunt u bij ons ook terecht voor aluminium buitenhoeken, rechte profielen en de benodigde kit en ander bevestigingsmateriaal. U kunt dus voor het totaalplaatje bij ons terecht.

Wilt u een dak professioneel afwerken tegen een voordelige prijs, kies dan voor de scherp geprijsde daktrim binnenhoeken van EPDM XL.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2023 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat