12,5% BLACKFRIDAYKORTING!

Profiteer direct en ontvang dit weekend 12,5% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!

*actie loopt tot en met maandag 28 november!

Daktrim buitenhoek antraciet 45mm breed | lengte 500 x 500mm

Deze antracietkleurige daktrim buitenhoek heeft een afmeting van 500mm x 500mm en een breedte van 45mm en wordt geleverd inclusief koppelstuk.

Product op voorraad Leverbaar in 2 werkdagen
Per stuk
€ 18,95
Incl. BTW
Geleverd binnen 2 werkdagen
Beschrijving

Met deze antraciet kleurige (RAL 7016) aluminium daktrim buitenhoek van 45mm breed geeft u de perfecte uitstraling aan uw dak en kan vastgezet worden op uw EPDM dakbedekking met EPDM kit.

Als u een dak heeft bekleedt met EPDM dakrubber dan is het belangrijk dat de dakranden goed afgewerkt worden. Aan de randen van een dak kan zich gemakkelijk vocht vestigen dat in de dakbedekking en de onderlaag kan trekken. Ook kan er gevogelte of ander ongedierte zich in de dakrand vestigen. Dit is te voorkomen als u het dak goed afwerkt met een daktrim. Dus naast dat het er strak uit ziet, zitten er ook nog praktische kanten aan het plaatsen van een dakrandprofiel.

Alles om een EPDM dak strak af te werken

Bij EPDM XL kunt u daarom terecht voor kwalitatieve aluminium daktrim buitenhoeken. Naast deze daktrim buitenhoek met een lengte van 500 x 500mm en een breedte van 45mm kunt u bij ons ook terecht voor aluminium binnenhoeken, rechte profielen in de kleuren aluminium, zwart en antraciet en de benodigde kit en ander bevestigingsmateriaal. U kunt dus voor het totaalplaatje bij ons terecht.

Wilt u een dak professioneel afwerken tegen een voordelige prijs, kies dan voor de scherp geprijsde daktrim buitenhoeken van EPDM XL.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2022 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat