10% PAKKETACTIE!

Profiteer direct en ontvang t/m zondag 28 april 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

*Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

EPDM Blog van EPDM XL

Wat is het gewicht per m2 van EPDM

Wanneer u een nieuw dak gaat plaatsen, is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht van EPDM dakbedekking per vierkante meter. EPDM is een duurzaam materiaal dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. In deze tekst zullen we dieper ingaan op het gewicht van het folie, de voordelen en de levensduur van het materiaal.

 

Lees meer

App dakbedekking of EPDM dakbedekking

Het plaatsen van een nieuw dak is geen dagelijkse bezigheid, tenzij je natuurlijk dakdekker bent. Daarom is het erg belangrijk om de juiste materiaalsoort te kiezen. In dit artikel zetten we de verschillen tussen APP dakbedekking en EPDM-dakbedekking op een rij, zodat je zelf de juiste afweging kunt maken.

Lees meer

EPDM dakbedekking en uv-straling

EPDM is een populaire synthetische rubbersoort die vaak gebruikt wordt als dakbedekking vanwege de vele voordelen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de voordelen van EPDM-dakbedekking en de effecten van UV-straling op dit materiaal.

Lees meer

EPDM dakbedekking aanbrengen op beton

EPDM-dakbedekking kan op verschillende soorten ondergronden worden aangebracht, maar welke materialen zijn geschikt en waarom? In dit artikel geven we u graag meer informatie hierover.

Lees meer

Is EPDM brandbaar?

Vaak krijgen wij de vraag of EPDM brandbaar is. Hoewel bijna elk materiaal brandbaar kan zijn bij hoge temperaturen, is het belangrijk om te weten of EPDM vliegvuurbestendig is en veilig verwerkt kan worden. In dit artikel zullen we hier dieper op ingaan.

 

Lees meer

Welke soort dakbedekking moet ik kiezen?

Als u op zoek bent naar dakbedekking voor uw woning of gebouw, overweegt u misschien EPDM-dakbedekking. Maar welke soort is de beste keuze? In dit artikel zullen we de belangrijkste verschillen tussen de twee grootste soorten EPDM-dakbedekking bespreken.

Lees meer

EPDM op bedrijfspand

Als eigenaar van een bedrijfspand wilt u uiteraard een duurzame en kostenbesparende oplossing voor uw dakbedekking. Twijfelt u over de beste keuze voor uw nieuwe dak? Dan is EPDM zeker het overwegen waard! Dit materiaal is geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw en kan op alle oppervlakken, groot en klein, worden toegepast.

Lees meer

Wat zijn de voordelen van EPDM lijm en kit?

EPDM is een populair type dakbedekking vanwege de gebruiksvriendelijkheid ervan. Een belangrijke factor hierin is de eenvoudige installatie, waarbij speciale EPDM-lijm wordt gebruikt om het rubber op het dak aan te brengen. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten lijm en bij welke situatie of toepassing u deze nodig heeft!

Lees meer

De voordelen van een EPDM dakpakket

Als u op zoek bent naar de juiste dakbedekking voor een plat of licht hellend dak, of u van plan bent om uw dak te vervangen, dan bieden wij bij EPDMXL de perfecte oplossing met ons EPDM totaalpakket. Of u nu een doe-het-zelver bent of een professional, wij bieden uitsluitend hoogwaardige EPDM-dakbedekking van A-kwaliteit die geproduceerd is in Europa zonder talk.

Lees meer

Wat is de beste soort EPDM dakbedekking?

Uw dak moet worden vervangen en u heeft gekozen voor EPDM als bedekking na uitgebreid onderzoek. Maar welk type EPDM is geschikt voor uw project? Dit is afhankelijk van waar het voor wordt gebruikt. In dit artikel vertellen we u alles over de verschillende opties.

Lees meer

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat