10% PAKKETACTIE!

Profiteer direct en ontvang t/m zondag 28 april 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

*Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

EPDM Blog van EPDM XL

EPDM dakbedekking op een overkapping plaatsen?

EPDM is een materiaal dat veel gebruikt wordt als dakbedekking voor overkappingen. Het is een folie dat gemaakt is van synthetisch rubber. Het materiaal heeft veel voordelen ten opzichte van andere dakbedekking soorten. In dit blog vertellen we u welke voordelen dat zijn en waarom EPDM zo geschikt is voor overkappingen.

Lees meer

Waar kan EPDM dakbedekking niet tegen?

EPDM kunt u gebruiken voor veel verschillende toepassingen, omdat het materiaal enorm soepel en duurzaam is. Maar waar kan EPDM juist niet zo goed tegen? In dit blog gaan we u hier meer over vertellen.

Lees meer

Garagedak bekleden met EPDM

Bent u opzoek naar dakbedekking voor uw garage dak? Dan is EPDM-dakbedekking voor u DE oplossing! EPDM is namelijk een erg veel gebruikte soort dakbedekking waarmee vrijwel in elke situatie goed uit de voeten kunt. Hierover leest u meer in dit blog.

Lees meer

EPDM op hellend dak

EPDM dakbedekking is niet alleen geschikt voor een plat dak, u kunt het ook plaatsen op licht hellende daken. Hellende daken hebben namelijk enkele mooie eigenschappen t.o.v. platte alternatieven. Hier leest u meer over de belangrijkste kenmerken van onze Europese EPDM.

Lees meer

EPDM dakbedekking plaatsen op een plat dak?

Bent u op zoek naar nieuwe dakbedekking voor het platte dak van uw woning of gebouw? EPDM is dan vrijwel altijd de beste oplossing, dit is namelijk enorm gemakkelijk te plaatsen en op maat te bestellen. Lees meer over de andere voordelen van EPDM!

Lees meer

EPDM op een dakkapel plaatsen?

Veel woningen in Nederland zijn of worden nog gebouwd met een schuin dak, dit heeft zo z`n voordelen maar ook verliest u hier veel ruimte mee. Zo hoeft u veel minder beloopbaar vloeroppervlak op uw zolder. Dit is natuurlijk op te lossen door het plaatsen van een dakkapel, hierover vertellen we u meer in dit blog.

Lees meer

EPDM plaatsen onder een sedumdak?

Wanneer u opzoek bent naar een milieuvriendelijk en onderhoudsvrij dak, hebben wij de perfecte oplossing voor u! Met een gemiddelde levensduur van wel 50 jaar, is EPDM zeer duurzaam en gaat het erg lang mee. Vanwege deze eigenschap kunt u EPDM ook nog eens perfect combineren met een sedumdak. In dit blog vertellen we u verder over de mooie voordelen van een sedumdak.

Lees meer

EPDM als gevelbekleding

De gevel van uw gebouw of woning kunt met behulp van EPDM stroken zeer gemakkelijk wind- en waterdicht maken. Dit Europese EPDM heeft vele mooie voordelen en is geschikt voor vele toepassingen. EPDM is ook nog eens zeer duurzaam en gaat wel tientallen jaren mee, in dit blog vertellen we u over de andere vele voordelen van EPDM.

Lees meer

Kan ik EPDM leggen in de winter?

Het leggen van een EPDM-dak is uiteraard in het voorjaar het gemakkelijkst, het is vaak droog en zonnig en daarmee zijn dit mooie omstandigheden bij het leggen van uw dak. Helaas is dit niet altijd het geval en kunt u ook te maken krijgen met slecht weer zoals kou, regen en harde wind. Hierdoor krijgen wij vaak de vraag of EPDM ook te leggen is in de winter, in dit blog gaan we u hierover vertellen.

Lees meer

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat