10% PAKKETACTIE!

Profiteer direct en ontvang t/m zondag 28 april 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

*Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

Waarom kiezen voor een speciale EPDM daktrim?

Wat is nu het voordeel van de speciale EPDM daktrim? Een EPDM daktrim is namelijk iets duurder dan de standaard daktrim. Een daktrim is niet alleen maar de randafwerking van uw EPDM dak, maar het moet ook functioneel zijn. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van de dakbedekking en dit profiel beschermd tegen weersinvloeden en ongedierte.

Een EPDM daktrim is duur

Als men een nieuwe dakbedekking heeft laten plaatsen, moet er natuurlijk gezorgd worden voor de afwerking van de dakrand. In de praktijk wordt vaak voor de goedkoopste optie gekozen. Wij kiezen echter liever voor de beste oplossing. En is het prijsverschil wel zo groot? Een speciale EPDM daktrim is klaar voor gebruik, en hoeft alleen nog te worden vastgeschroefd. Gaat u voor een standaard daktrim, dan moet de gehele daktrim nog worden afgewerkt met een strook EPDM, of moet de naad extra worden gekit. Als dit niet correct wordt gedaan dan is de kans op lekkage of schade groot. Met een gewone daktrim bestaat dus de kans dat goedkoop uiteindelijk ook duurkoop blijkt te zijn.

Voordeel van een EPDM daktrim

Het allergrootste voordeel van een speciale EPDM daktrim is dus de eenvoudige montage. De EPDM trim wordt simpel op het dak geschroefd, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de waterdichtheid. Er is namelijk een rubberen profiel onder de EPDM daktrim bevestigd, die er automatisch voor zorgt dat het dak waterdicht afgewerkt is. Tevens worden alle schroefgaten afgedicht door rubberen ringen die onder de schroeven zitten. Een speciaal EPDM dakrandprofiel dient ook als klemprofiel, dat er voor zorgt dat het EPDM rubber goed tegen het dak geklemd blijft zitten. Dit zorgt er ook voor dat er geen vogels of insecten zich onder de dakbedekking kunnen nestelen.

Daktrimmen
  1. Koppelstuk t.b.v. daktrim 45mm antraciet koppelstuk-antraciet-45-mm
    Per stuk
    € 1,25
    Incl. BTW
  2. Koppelstuk t.b.v. daktrim 60mm zwart koppelstuk-zwart-60-mm
    Per stuk
    € 1,25
    Incl. BTW
  3. Koppelstuk t.b.v. daktrim 45mm zwart koppelstuk-zwart-45-mm
    Per stuk
    € 1,25
    Incl. BTW
  4. Koppelstuk t.b.v. kraaltrim 26mm koppelstuk-kraal-26-mm
    Per stuk
    € 0,90
    Incl. BTW

EPDM daktrim kopen bij EPDM XL

Als specialist in EPDM dakbedekking biedt EPDM XL natuurlijk ook allerlei benodigdheden en toebehoren aan. De speciale EPDM dakrandprofielen zijn hier een mooi voorbeeld van. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor EPDM rubber op maat, EPDM rubber op rol, en PIR dakisolatieplaten. Ook de juiste kit en lijm kunt u direct mee bestellen. Zo weet u zeker dat als u aan de klus gaat beginnen, u alles in huis heeft om de klus tot een goed einde te brengen. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat