Met Pinksteren klussen?!

Profiteer direct en ontvang 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

*Actie loopt t/m maandag 29 mei!

Dakgoot reparatie met EPDM

De zomer nadert zijn eind en als u nog klusjes in en om huis heeft is dit de tijd om ze nog snel even te doen. Het was geen perfecte zomer en door alle neerslag is uw dakgoot meerdere keren getest. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat uw oude dakgoot lekkage vertoond. Hiervoor heeft EPDM XL dé oplossing, want dakgoot reparatie met EPDM is niet alleen de meest duurzame optie maar ook nog eens simpel zelf te doen.

Lekkage dakgoot snel verhelpen

Een lekkende dakgoot is vervelend en kan voor allerlei vervelende situaties zorgen. Het is dan ook zaak dit snel aan te pakken. Als dit klusje uitgesteld wordt, is er een kans dat het vocht bijvoorbeeld in de muur trekt waardoor er schimmel kan ontstaan. Ook als u nog geen lekkage heeft ontdekt aan uw dakgoot is het goed deze voordat de herfst en de winter beginnen, nog even te controleren. Vooral oudere dakgoten zijn aan slijtage onderhevig, waardoor u vroeg of laat de dakgoot moet renoveren. Gelukkig is een lekkage aan de dakgoot gemakkelijk te verhelpen met EPDM.

Dakgoot renoveren met EPDM

EPDM is voornamelijk bekend als dakbedekkingsmateriaal. Het is de meest populaire soort dakbedekking voor een plat of licht hellend dak, wat vooral komt door de vele voordelen dat dit materiaal te bieden heeft. Niet alleen heeft het niet te lijden van de weersomstandigheden waardoor het minimaal 50 jaar mee gaat, het is ook nog eens heel gemakkelijk zelf te leggen. Dat is een prettige bijkomstigheid voor een dakbedekking, maar ook uw dakgoot kan uitstekend bekleedt worden met EPDM. Dit gebeurd al veel in de nieuwbouw bij nieuwe dakgoten, maar ook zijn lekkages er goed mee op te lossen. EPDM kan verlijmd worden op bijvoorbeeld zink, waardoor u snel weer van de lekkage af bent.

EPDM stroken voor dakgoot renovatie

EPDM is op maat te bestellen, of als standaard folie op rol. Omdat wij steeds meer de vraag kregen of er ook kleinere stroken EPDM te verkrijgen waren hebben wij speciaal voor dakgoot renovatie ook smallere EPDM stroken in onze collectie opgenomen. Deze stroken van EPDM rubber zijn ideaal om uw dakgoot te bekleden of renoveren en door de waterdichte eigenschappen van het rubber kunt u tientallen jaren vooruit met deze oplossing. De stroken hebben een standaard lengte van 20 meter en zijn verkrijgbaar in diverse breedtes, van 10 centimeter tot en met 1 meter breed. Ze zijn verkrijgbaar met diktes van 1 en 1,3 mm. Als u voordat u gaat bestellen even de dakgoot opmeet kunt u precies het formaat bestellen dat u nodig heeft.

EPDM stroken
 1. Zelfklevende EPDM strook 1,30mm | 60cm breed, lengte 20 meter Zelfklevende EPDM strook breedte 60cm dikte 1,30mm lengte 20 meter
  Per stuk
  € 329,89
  Incl. BTW
 2. Zelfklevende EPDM strook 1,30mm | 50cm breed, lengte 20 meter Zelfklevende EPDM strook breedte 50cm dikte 1,30mm lengte 20 meter
  Per stuk
  € 274,91
  Incl. BTW
 3. Zelfklevende EPDM strook 1,30mm | 40cm breed, lengte 20 meter Zelfklevende EPDM strook breedte 40cm dikte 1,30mm lengte 20 meter
  Per stuk
  € 219,93
  Incl. BTW
 4. Zelfklevende EPDM strook 1,30mm | 30cm breed, lengte 20 meter Zelfklevende EPDM strook breedte 30cm dikte 1,30mm lengte 20 meter
  Per stuk
  € 164,95
  Incl. BTW

EPDM dakgoot stroken online kopen

Naast EPDM dakbedekking heeft EPDM XL dus alle materialen om uw dakgoot weer waterdicht te krijgen. Want ook de juiste EPDM lijm en kit om de EPDM stroken in de goot aan te brengen, vind u bij ons in de webshop. Ook kunt u bij ons terecht voor speciale EPDM regenwaterafvoeren, zodat u vanaf uw dak perfect de aansluiting kunt maken met uw dakgoot en er geen regenwater op het dak blijft liggen. Doordat wij uitsluitend A klasse EPDM in ons assortiment hebben dat niet voorzien is van talk heeft u geen primer nodig om het EPDM aan te brengen. Dit scheelt u zowel tijd als geld!

Komt u er niet uit of wilt u graag meer informatie over het toepassen van EPDM stroken in de dakgoot, aarzelt u dan niet om eens contact met ons op te nemen.

Copyright © 2023 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat