GRATIS EPDM TOOLBOX!!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 25 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

Daktrim 45mm breed | lengte 1650mm | Speciaal rubber profiel

Met deze aluminium daktrim 45mm breed en 1650mm lang werkt u een EPDM dak strak af. Deze wordt volledig compleet geleverd inclusief alle schroeven, ringen en koppelstukken. 

Product op voorraad Leverbaar in 2 werkdagen
Per stuk
€ 28,48
Incl. BTW
Geleverd binnen 2 werkdagen
Kenmerken
Meer informatie
Kleur daktrimAluminium
Soort daktrimEPDM daktrim
Kit nodig?Nee
Beschrijving

Speciaal rubber profiel voor waterdichte afwerking

Deze EPDM daktrim is niet de goedkoopste oplossing maar wel de beste! Door een speciaal profiel van rubber onder de daktrim wordt uw EPDM dak automatisch perfect waterdicht afgewerkt. Het afwerken met EPDM kit is niet nodig bij deze daktrim. Het scheelt u erg veel tijd in de montage t.o.v. een universele daktrim.

Met deze aluminium daktrim van 45mm breed geeft u de perfecte uitstraling aan uw dak en kan vastgezet worden op uw EPDM dakbedekking.

Als u een dak heeft bekleedt met EPDM dakrubber dan is het belangrijk dat de dakranden goed afgewerkt worden. Aan de randen van een dak kan zich gemakkelijk vocht vestigen dat in de dakbedekking en de onderlaag kan trekken. Ook kan er gevogelte of ander ongedierte zich in de dakrand vestigen. Dit is te voorkomen als u het dak goed afwerkt met een EPDM daktrim. Dus naast dat het er strak uit ziet, zitten er ook nog praktische kanten aan het plaatsen van een dakrandprofiel.

Alles om een EPDM dak strak af te werken

Bij EPDM XL kunt u daarom terecht voor kwalitatieve aluminium daktrimmen. Naast deze rechte daktrim met een lengte van 1650mm en een breedte van 45mm kunt u bij ons ook terecht voor aluminium buitenhoeken, binnenhoeken en de benodigde kit en ander bevestigingsmateriaal. Deze daktrim wordt geleverd inclusief schroeven, ringen en koppelstukken. U kunt dus voor het totaalplaatje bij ons terecht.

Wilt u een dak professioneel afwerken tegen een voordelige prijs, kies dan voor de scherp geprijsde daktrimmen van EPDM XL.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat